Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Labsystems S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Autoclav SA-260FA
Brand
SA-260FA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
AUTOCLAV SA-260FA.

Inovativul si versatilul autoclav combina design-ul elegant si compact cu inalta performanta, siguranta si securitate.

Are pre-instalate initial 8 programe de sterilizare precum si unul special pentru LICHIDE.

Pentru materiale impachetate ciclurile de sterilizare sunt de 15 minute la temperatura de 1350C si de 30 minute la temperatura de 1210C.

Pentru materiale ne-impachetate ciclurile de sterilizare sunt de 4 minute la temperatura de 1350C si de 22 minute la temperatura de 1210C
Functia de auto-uscare ofera un optim si eficient rezultat al uscarii (timpul de uscare setat intern este de 30 minute).

Sistemul de control pe baza de microprocesor PID asigura un control total automat de la alimentarea cu apa pana la uscare.

Dublul sistem de verificare a nivelului de apa, unul in tanc si altul in camera, ofera autoclavului redundanta totala.

Dispozitivul de auto-inchidere al usii prin presiune opreste automat toate functiile autoclavului in caz ca usa nu a fost inchisa complet (acest fapt este semnalizat printr-un indicator luminos USA DESCHISA)
Indicatorul si alarma de APA PUTINA avertizeaza imediat operatorul asupra acestui aspect.

Programul de pre-incalzire prin incalzire uscata tine nu numai temperatura camerei in balanta, dar si ofera o foarte buna functie de uscare.

Camera este prevazuta cu dublu sistem de protectie la presiune: comutator de presiune precum si valva de siguranta ce purjeaza automat aburul afara in caz de supra-presiune
Tasta VACUUM/ PRESSURE RELEASE intrerupe in mod automat alimentarea autoclavului cu cu energie electrica, eliberand presiunea din camera sau anuland vacuumul din camera.

Programul special de sterilizat LICHIDE (la 1210C) este adecvat pentru laboratoare clinice si de cercetare.

Timpul de sterilizare LICHIDE este setat intern la 40 minute (functiile automate de purjare abur si auto-uscare sunt inexistente la sterilizarea de LICHIDE).
Din Gura in Gura